ASCATI Anita
ASCATI Suijkerbuijk

Anita Suijkerbuijk

Het geheim van een goed functionerend team…
zit in de kracht van de mensen

Als team kun je samen veel bereiken: plezier in je werk, inspiratie, groei, tevreden klanten en commercieel succes. Allemaal zaken die het werken in een team zo mooi en waardevol maken. Is jouw team eigenlijk wel een team? Of sluimert er iets en blijven er steeds meer zaken liggen? Of erger: werken mensen elkaar tegen, lopen frustraties steeds verder op, vertrekken de beste mensen en loopt de organisatie helemaal vast? Dan is het tijd voor actie!

Ontdek de sterkte van het team en de kracht van het individu, zowel op persoonlijk vlak als in het groepsproces. Het doorbreken van patronen vraagt om moed, verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en… begeleiding. Want juist in deze situatie kun je wel wat hulp van een professional gebruiken, die helpt om het veranderproces zo soepel mogelijk en constructief te laten verlopen.

Met ruim 13 jaar ervaring als directeur bij SNS Bank en Rabobank ken ik de dynamiek in een organisatie. Ik heb deel uitgemaakt van krachtige, en daarmee prachtige, teams waarin de teamleden elkaar versterkten. En ik heb ervaren hoe het is als een team geen team is en men elkaars kwaliteiten niet benut. Deze ervaring zet ik in bij de teams, managers en medewerkers die ik begeleid. Samen met mijn kennis die ik onder meer heb opgedaan aan de Radboud Universiteit, MSM Maastricht, HEC Parijs en IMD Lausanne.

Benut alle competenties

Mijn missie: Mensen met plezier en passie laten (samen)werken. Door je eigen kwaliteiten en die van collega’s te herkennen, erkennen, waarderen en benutten, creëer je een krachtig team met gedreven medewerkers en blije klanten.

Kernwoorden: confronterend, prikkelend, krachtig en respectvol

Belofte:

  • Inzicht in ieders individuele gedragsstijl en die van teamgenoten
  • Bewustwording van belemmerende overtuigingen
  • Respectvolle confrontatie
  • Verbindende communicatie
Meer weten? Neem contact met mij op!
Anita Suijkerbuijk