ASCATI coaching

Coaching

Personal coaching

Wil je je verder ontwikkelen en meer regie over je eigen leven voeren?
Weet je niet of je nog wel op de juiste plek zit in je huidige baan?
Heb je als manager steeds vaker het gevoel dat alles je tussen je vingers glipt?
Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren, je kwaliteiten en minder sterke punten te ontdekken, je bewust te worden van jouw gedragsstijl en de impact die je hebt op anderen.

Of voel je je al een tijdje overbelast en vraag je je af of je misschien richting een burn-out gaat? In één gesprek ontdek je in hoeverre je echt overbelast bent, wat je in dat geval zelf al kunt doen en wat ik voor jou kan betekenen om emotioneel, mentaal en fysiek weer in balans te komen.

Door middel van een op maat gesneden coachingstraject begeleid ik je om je PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT te vergroten en vanuit het HIER en NU stap voor stap naar jouw DOEL  en weer IN BALANS te komen.

Diensten: 

  • Leiderschapscoaching
  • Loopbaancoaching
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Stresscounseling

Organisatiecoaching

Vraagstukken die het niveau van de individuele medewerker en de samenwerking in teams overstijgen, zoals de cultuur of het werkklimaat, vragen om een organisatiebrede aanpak. Veel organisaties hebben moeite met verschillen in opvattingen, gedragingen en werkwijzen. Uit angst voor conflicten worden mogelijke controverses vermeden en soms ontstaat er een compromissen-klimaat waarin iedereen overal over meepraat en waar iedereen het overal mee eens moet zijn. Ik ondersteun jouw organisatie dwars door alle hiërarchie en bureaucratie heen. Wat ik hiervoor nodig heb is mandaat om overal vragen te stellen, te ontdekken en om te confronteren. Want problemen in de bovenstroom zijn gemakkelijk te onderkennen en aan te pakken, de interventie dient vaak in de onderstroom plaats te vinden. En dan is een organisatie geholpen met mijn prikkelende vragen en verdiepende en verrassende inzichten, zodat verandering daadwerkelijk plaatsvindt.

Meer weten? Hier vind je mijn contactgegevens!

Wil je meer weten over coaching?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!