ASCATI coaching

Burn-out coaching

Herken je deze klachten?

Ik voel me somber en lusteloos.
Ik slaap slecht.
Ik ben prikkelbaar en snel geïrriteerd.
Ik pieker veel.
Ik voel me machteloos.
Ik presteer slechter op het werk.
Ik trek me vaker terug uit sociale contacten (werk en privé).

Dit zijn enkele van de symptomen die je ervaart bij bovenmatige stress. De kans is groot dat je overbelast bent en dat je risico loopt op burn-out. Zo ver hoeft het niet te komen als je tijdig ingrijpt en meteen gaat werken aan je herstel. Als je al zover over je grenzen bent heengegaan dat je een burn-out hebt, zul je voor je herstel meer tijd moeten uittrekken. Hoeveel tijd er voor herstel staat is voor iedereen verschillend, wel doorloopt iedereen vrijwel dezelfde fasen. Ik begeleid je in jouw herstel en help je om fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans te komen.

Zo laad je weer op

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en inventariseer ik je klachten. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak en daarna gaan we aan de slag. Dit kun je hierbij onder meer verwachten:

  • Ik help je uit te vinden hoe het komt dat je overbelast bent geraakt en wat jij daar tegen kunt doen
  • Je gaat ineffectieve gewoontes en patronen leren herkennen
  • Je krijgt handvatten om deze structureel te veranderen
  • Je gaat werken aan het herstellen van je energie en fysieke conditie
  • Je leert omgaan met stress en emoties
  • Je gaat je competenties versterken
  • Je gaat jezelf weer ontdekken door het vinden van je levensmissie, talenten en drijfveren

Door middel van een op maat gesneden coachingstraject begeleid ik je om je innerlijke veerkracht te hervinden en weer in balans te komen. Met persoonlijke gesprekken en online opdrachten werk je aan een snel en duurzaam herstel. Ook leer je hoe je op de lange termijn gezond en vitaal blijft. Als er sprake is van overspannenheid, kun je meestal ‘gewoon’ blijven werken. En als je niet meer aan het werk bent, breng ik je stap voor stap terug in het arbeidsproces.

Mag ik jou helpen? Hier vind je mijn contactgegevens!

Wil je een gratis oriëntatiegesprek?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Of bel me op 06-12799230 en we maken meteen een afspraak.