ASCATI coaching

Loopbaan coaching

Een nieuwe stap

Weet je niet of je nog wel op de juiste plek zit in je huidige baan?
Weet je zeker dat je een nieuwe weg in je carrière wilt inslaan, maar weet je niet wat je wilt?
Weet je dat je het roer wilt omgooien, maar durf je de stap niet te nemen?
Komt jouw baan te vervallen en weet je niet hoe je verder moet?

Dan kun je wel wat hulp gebruiken! Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren, kwaliteiten en minder sterke punten en je gaat ontdekken waar jij echt blij van wordt. Zodra je weet waar je (weer) energie van krijgt, waar jouw ogen van gaan stralen en waar jouw talenten het best tot hun recht komen, heb je de basis gelegd om het werk te vinden dat bij je past.

Programma

Ieder loopbaantraject is persoonlijk en uniek. Daarom bied ik je een op maat gesneden coachingstraject aan. Hierin komt een aantal thema’s aan bod, zodat je houvast krijgt en vol vertrouwen de volgende stappen in de toekomst kunt zetten.

  • Omgaan met verandering
  • Waar sta je nu?
  • Zelfonderzoek: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  • Marktonderzoek: onder andere beroepenoriëntatie, taakgebieden en gewenste werkomgeving
  • Verschillende aspecten van solliciteren

Gratis persoonlijk ontwikkeladvies 45+

Ben je 45+ en werk je op dit moment minimaal 12 uur in de week, ben je niet langdurig ziek en zit je niet in een reorganisatie? Dan betaalt de overheid jouw loopbaanoriëntatie, ook als je zelfstandig ondernemer bent. Je krijgt van mij een persoonlijkheidsanalyse waarin jouw kwaliteiten helder in beeld worden gebracht. Daarnaast zullen we in vier gesprekken jouw persoonlijk ontwikkelplan samenstellen, waarmee jij vooruit kunt in je loopbaan.

Meer informatie van het Ministerie van Sociale Zaken vind je hier. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco), die door het Ministerie op haar website wordt genoemd.  Goed om te weten: de administratieve afhandeling doe ik voor je.

Zet de eerste stap met een oriëntatiegesprek! Hier vind je mijn contactgegevens!

Wil je een gratis oriëntatiegesprek of kom je in aanmerking voor de 45+ regeling?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Of bel me op 06-12799230 en we maken meteen een afspraak.