ASCATI coaching

Regisseer je Loopbaan

Doe mee en regisseer zelf je loopbaan!

Programma dat je carrière gegarandeerd een boost geeft (en nog bijna gratis ook)!  

  • Weet je niet of je nog wel op de juiste plek zit in je huidige baan?
  • Weet je zeker dat je een nieuwe weg in je carrière wilt inslaan, maar weet je niet wat je wilt?
  • Zit je prima op je plek en wil je ervoor zorgen dat dat in de toekomst zo blijft?

Dan kun je wel wat hulp gebruiken en is dit programma echt iets voor jou!

Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren, kwaliteiten en minder sterke punten en je gaat ontdekken waar jij echt blij van wordt. Zodra je weet waar je (weer) energie van krijgt, waar jouw ogen van gaan stralen en waar jouw talenten het best tot hun recht komen, kun jij je loopbaan zelf regisseren.

Wat gaan we doen?

In vier blokken ga jij je eigen loopbaanplan maken. Aan de hand van een mooi werkboek neem ik je bij de hand zodat jij zelf het script van jouw loopbaan kunt schrijven.

Blok 1 – Inzicht in jouw persoonlijke behoeften, prioriteiten en drijfveren, door middel van een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse en een-op-een bespreking van jouw rapport (in Tilburg of via Skype)
Blok 2 – Personal coaching (in Tilburg of via Skype) om jouw script een powerboost te geven
Blok 3Inspiratiedag op 28 juni in Landgoed De Hoevens in Alphen (Noord-Brabant)
Blok 4 – Afrondend gesprek (in Tilburg of via Skype) zodat je jouw loopbaan verder kunt regisseren

Hoe lang loopt het programma?

Je kunt starten vanaf 13 mei 2019 en het programma loopt tot 13 juli 2019.

Hoeveel plaatsen zijn er beschikbaar?

Er zijn 12 plaatsen beschikbaar, want ik wil dat iedereen op 28 juni zich gezien en gehoord voelt. Zo is de groep groot genoeg om ook veel inspiratie bij elkaar op te doen en klein genoeg voor persoonlijke aandacht.

Wat kost het?

Het totale programma kost € 79,-*. Hiervoor krijg je 3 uur personal coaching en een super verzorgde inspiratiedag op 28 juni a.s. van 9:30 uur tot 15:30 uur (zodat je weer voor de files thuis kunt zijn). In totaal dus 9 uur investering in jezelf!

Voor wie geldt dit tarief?

Het programma kost normaal gesproken € 679,-* en ik beloof je dat het dit geld meer dan waard is. Maar als jij aan een van de volgende voorwaarden voldoet, kom je in aanmerking voor een subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en kost het dus maar € 79,-:

  • Je bent 45+
  • Je werkt op dit moment minimaal 12 uur in de week in loondienst of als ZZP-er
  • Je bent niet langdurig ziek
  • Je zit niet in een reorganisatie

Dan betaal je dus alleen de locatiekosten inclusief een heerlijke lunch.
De administratieve afhandeling neem ik voor je uit handen. Wel moeten we samen aan een aantal voorwaarden voldoen, hier leid ik je doorheen, zodat het je zo min mogelijk tijd en energie kost. Die kun je dan weer in je eigen ontwikkeling steken!

* De kosten die jij betaalt voor het programma zijn afhankelijk van of je in aanmerking komt voor subsidie van het Ministerie van SZW.

Ja ik doe mee! Hoe meld ik me aan?

Vul het formulier hieronder in. Dan krijg je van mij snel een bevestiging en gaan we aan de slag.

Q&A

Q: Ik woon wat verder weg. Moet ik per se naar Tilburg komen voor de coaching?
A: Nee, dat hoeft niet. Via Skype kunnen wij ook prima een coachgesprek voeren. Al ben je bent natuurlijk van harte welkom in Tilburg, ik heb heerlijke koffie en thee.

Q: Waarom betaal ik een eigen bijdrage, terwijl ik recht heb op subsidie?
A: Je krijgt 9 uur coaching inclusief werkboek en een persoonlijkheidsanalyse, dat is veel meer dan waar je op basis van de subsidie voor in aanmerking zou komen. Je krijgt dus veel extra’s. Dan is een bijdrage in de locatiekosten fair toch?

Q: Ik wil wel meedoen aan het programma en mijn eigen script schrijven, maar ik wil geen eigen bijdrage betalen. Kan dat?
A: Jazeker. Als je aan alle voorwaarden van het Ministerie van SZW voldoet, kom je in aanmerking voor de subsidie. Je neemt dan niet deel aan de inspiratiedag en krijgt hiervoor in de plaats een uur begeleiding via Skype. In plaats van 9 uur coaching en inspiratie, krijg je 4 uur coaching van mij.

Q: Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het opstellen van mijn eigen loopbaanscript?
A: Dat zal voor iedereen verschillend zijn, maar houdt er rekening mee dat je gedurende het programma gemiddeld 4 uur per week kwijt bent aan jouw denk- en schrijfproces. Ik ga er vanuit dat je namelijk echt de regie wilt nemen over jouw carrière en bereid bent om dit serieus op te pakken.

Q: Ik wil graag meedoen, maar ik ben jonger dan 45. Kan dat?
A: Jazeker, het programma staat open voor iedereen. Je betaalt dan € 679,-. Betaalt je werkgever? Dan zijn deze bedragen exclusief BTW.

Q: Ik heb van mijn werkgever een persoonlijk budget gekregen. Kan ik dat gebruiken voor dit traject?
A: Persoonlijke budgetten zijn veelal bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling, dus zeer waarschijnlijk kan je deelname uit je persoonlijk budget worden betaald. Vraag het bij twijfel voor de zekerheid na bij je werkgever.

Q: Ik ben werkgever en wil dit traject graag aan mijn personeel aanbieden, kan dat?
A: Natuurlijk, altijd goed dat werkgevers willen bijdragen aan de toekomstige inzetbaarheid van hun medewerkers. Laat je gegevens achter op het onderstaande formulier of neem telefonisch contact op. Dan stemmen we de wensen en de mogelijkheden op elkaar af.

Meer informatie van het Ministerie van Sociale Zaken vind je hier. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco), die door het Ministerie op haar website wordt genoemd als beroepsvereniging met gekwalificeerde coaches.

Ja, ik wil mijn eigen loopbaan regisseren en schrijf me in.

Vul het onderstaande formulier in. Dan ontvang je van mij snel meer informatie.