ASCATI training

Teamobservatie

Ben jij klaar voor 2020?

Het is december en waarschijnlijk zijn de doelen voor 2020 van jouw organisatie en je team inmiddels wel bekend. Je weet wat de organisatie wil bereiken en WAT je te doen staat. Maar weet je ook al HOE je deze doelen samen met je collega’s gaan bereiken? Is jullie samenwerking top, of mag het allemaal wel wat gemakkelijker en leuker?

Decembercadeau
Als je wilt weten hoe jij en je collega’s (nog) beter kunnen samenwerken, heb ik iets voor je. Ik geef in december twee gratis teamobservaties met bijbehorende workshop weg ter waarde van € 749.

Hoe werkt het?
Ik sluit in januari aan bij een overleg, bijvoorbeeld bij een vergadering of een werkoverleg, en ik observeer wat er bij jou in de groep gebeurt. In een aparte workshop deel ik mijn bevindingen en gaan jullie meteen aan de slag, zodat jullie praktische tips krijgen waarmee jullie meteen vooruit kunnen.

Ga jij voor een vliegende start?
Wil jij in 2020 ook een vliegende start maken door op een leuke manier samen te werken aan jullie doelen? Schrijf je dan in via het onderstaan formulier. Ik neem dan contact met je op en we plannen een afspraak.

Vraag hier jouw gratis teamobservatie aan.